Γυμνός άνδρας με τσεκούρι και μπαλτά έσπειρε τον τρόμο στο Ηράκλειο
Περιπολικό της αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EurokinissiΣκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο, όταν ένας 48χρονος Αλβανικής υπηκοότητας, άρχισε να περιδιαβαίνει γυμνός τις λεωφόρους Εθνικής Αντιστάσεως και Ικάρου, κρατώντας στα χέρια ένα τσεκούρι καλυμμένο με αίματα κι έναν μπαλτά.
Ο άνδρας, σε κατάσταση σύγχυσης, προκαλούσε πανικό στους περαστικούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να απομακρυνθούν έντρομοι.
Τρομοκρατημένοι πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία ενώ ο άνδρας εισέβαλε σε ταχυφαγείο, όπου προκάλεσε σκηνές χάους. Πελάτες και εργαζόμενοι εγκατέλειψαν τον χώρο φωνάζοντας για βοήθεια.
Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Διαπιστώθηκε ότι είχε αίματα στα χέρια του και στα αντικείμενα που κρατούσε, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα προέρχονταν από αυτοτραυματισμό. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για ψυχιατρικό περιστατικό.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα υπηρεσίας και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο - Τραυματίστηκαν ένας 25χρονος και ένας 27 χρονος
Συνεχίζονται τα εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ - Ποιες θεματικές ενότητες καλύπτουν
03:00
ΔΕΔΔΗΕ: «Πρεμιέρα» το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00
Εορταστικό ωράριο: Την Πέμπτη κάνει «πρεμιέρα» - Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
01:00
Youth Pass: Ανοίγει η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτησή σας
00:30