Τέμπη: Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα εξυπηρετήσουν την προσέλευση και αποχώρηση των διαδηλωτών
Ανάρτηση με την οποία μεταφέρει την απόφαση των εργαζομένων σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ να εξυπηρετήσουν την προσέλευση και αποχώρηση των διαδηλωτών της Παρασκευής για τα Τέμπη, έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΛΜΑ, Σπύρος Ρεβύθης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του ΓΓ του ΣΕΛΜΑ
« •Επειδή μας ρωτάτε και έχετε δικαιολογημένη αγωνία για το τι θα γίνει με τις Σταθερές Συγκοινωνίες της Αθήνας (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ-ΤΡΑΜ) την Παρασκευή στις 28/2/25 εν όψει των συγκεντρώσεων που κάλεσε ο σύλλογος συγγενών θυμάτων Τεμπών 2023.
•Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εργαζόμενοι, πήραμε απόφαση, να εξυπηρετήσουμε την προσέλευση και την αποχώρηση του κόσμου προς και από το κέντρο της Αθήνας, ώστε να εξασφαλιστεί η μαζικότερη δυνατή συμμετοχή διαδηλωτών.
•Για περισσότερες λεπτομέρειες θα βγουν ανακοινώσεις επίσημα με τις σφραγίδες των σωματείων μας, τις επόμενες ημέρες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Διακοπή συνεδριάσεων των δικαστηρίων στις 28/2 στη μνήμη των 57 θυμάτων
Τέμπη: Αλλαγές στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων την Παρασκευή 28/2
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές με μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού
20:17
Ξεκίνησαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως για την Πρωτοχρονιά
20:00
Στις φλόγες διαμέρισμα στην Καλαμαριά - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (vid)
19:52
Διεθνείς αντιδράσεις για το Ισραήλ: ΟΗΕ και ΕΕ καταγγέλλουν τον αποκλεισμό 37 ΜΚΟ από τη Γάζα
19:48