ΕΛΑΣ: «Τυχαίο γεγονός» η συμπεριφορά δράστη που ακολουθούσε την κόρη τεχνικού συμβούλου των Τεμπών
Περιπολικό της αστυνομίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI«Τυχαίο γεγονός» χαρακτηρίζει η Ελληνική Αστυνομία την οδηγική συμπεριφορά του άνδρα που ακολουθούσε την κόρη του τεχνικού συμβούλου στην υπόθεση των Τεμπών, Βασίλη Κοκοτσάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης την Παρασκευή (20/2).
Αφού η 33χρονη κατήγγειλε ότι την ακολουθούσε ένα όχημα το οποίο πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό, από την ανάλυση των οποίων προέκυψε η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου.
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και απειλή.
Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με βάση τα στοιχεία που έχουν στα «χέρια» τους οι Αρχές «η οδηγική συμπεριφορά του συλληφθέντα δεν προκύπτει να συνδέεται με την καταγγέλλουσα και το συμβάν χαρακτηρίζεται ως τυχαίο γεγονός».
Η 33χρονη εξέφρασε στις αστυνομικές Αρχές την υπόνοια ότι το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να σχετιζόταν με την εμπλοκή του πατέρα της ως τεχνικού συμβούλου των συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
«Ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιοι Εισαγγελείς ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβάλλεται αρμοδίως» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας
Απεργούν σήμερα οι ηθοποιοί για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας – Κλειστά όλα τα θέατρα της χώρας
13:23
Γερμανία: Ψηφίστηκαν οι αλλαγές στην στρατιωτική θητεία- Τι προβλέπει η νέα νομοθεσία
13:23
Οδηγίες της ΓΣΕΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων σε ακραία καιρικά φαινόμενα
13:15
Γαλλία: Drones επάνω από τη βάση των πυρηνικών υποβρυχίων στη Βρέστη
13:08