Πειθαρχική ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών στον Ισίδωρο Ντογιάκο
Ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών, επέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο.
Η συγκεκριμένη πειθαρχική ποινή επιβλήθηκε στον κ. Ντογιάκο μετά τη δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του για το γεγονός πως είχε δρομολογήσει την ολομέλεια της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών με θέμα «Εξωθεσμική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών».
Μετά την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου ο κ. Ντογιάκος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές του προσεχούς Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη των νέων προϊσταμένων των δικαστηρίων στα πλαίσια του αυτοδιοίκητου.
Σε πρώτο βαθμό είχε επιβληθεί στον κ. Ντογιάκο η πειθαρχική ποινή της απλής επίπληξης.
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47