«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη - Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΣε «φρούριο» θα μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, καθώς είναι προγραμματισμένη μαζική συγκέντρωση για τη συμπλήρωση των δύο ετών από τη «μαύρη επέτειο» για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, υπό τον φόβο επεισοδίων, μιας και στο κάλεσμα θα συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται επί ποδός, ελικόπτερα και drones θα γίνουν τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ από αέρα και θα στέλνουν live εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, όπου εκεί θα βρίσκονται 2 εισαγγελείς που θα εποπτεύουν.
Ακόμη, το «παρών», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναμένεται να δώσουν αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, υδροφόρες της Αστυνομίας, ενώ στο πλάνο βρίσκονται και οι προληπτικές προσαγωγές όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στόχος των παραπάνω μέτρων είναι να μην επιτραπεί σε «μικρές ομάδες» να δημιουργήσουν επεισόδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Η κυβέρνηση επενδύει στην τοξικότητα για να αποφύγει τα δύσκολα ερωτήματα
Φάμελλος για Τέμπη: Η δυσπιστία της κοινωνίας πρέπει να εκφραστεί και στη Βουλή
Χειρόφρενο και στα ταξί στις 28 Φεβρουαρίου: Σε 24ωρη απεργία για τα Τέμπη
Μαρινάκης για Τέμπη: «Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει την οργή του»
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56
Ιράν: «Και ο κόσμος όλος να προσπαθήσει δεν μπορεί να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ»
23:48