«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη - Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ
EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΣε «φρούριο» θα μετατραπεί το κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, καθώς είναι προγραμματισμένη μαζική συγκέντρωση για τη συμπλήρωση των δύο ετών από τη «μαύρη επέτειο» για τα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, υπό τον φόβο επεισοδίων, μιας και στο κάλεσμα θα συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των ειδικοτήτων θα βρίσκονται επί ποδός, ελικόπτερα και drones θα γίνουν τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ από αέρα και θα στέλνουν live εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ, όπου εκεί θα βρίσκονται 2 εισαγγελείς που θα εποπτεύουν.
Ακόμη, το «παρών», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναμένεται να δώσουν αστυνομικοί με πολιτική περιβολή, υδροφόρες της Αστυνομίας, ενώ στο πλάνο βρίσκονται και οι προληπτικές προσαγωγές όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στόχος των παραπάνω μέτρων είναι να μην επιτραπεί σε «μικρές ομάδες» να δημιουργήσουν επεισόδια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Η κυβέρνηση επενδύει στην τοξικότητα για να αποφύγει τα δύσκολα ερωτήματα
Φάμελλος για Τέμπη: Η δυσπιστία της κοινωνίας πρέπει να εκφραστεί και στη Βουλή
Χειρόφρενο και στα ταξί στις 28 Φεβρουαρίου: Σε 24ωρη απεργία για τα Τέμπη
Μαρινάκης για Τέμπη: «Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει την οργή του»
Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή λόγω του «Athens Santa Run 2025»
15:08
Ιταλία: Η αστυνομία συνέλαβε 384 άτομα και κατέσχεσε 1,4 τόνους ναρκωτικών
14:59
Περισσότερα δρομολόγια στο μετρό και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τραμ λόγω εορτών
14:49
Βρυξέλλες: Άγνωστοι έριξαν κόκκινη μπογιά στο προξενείο της Πολωνίας (pic)
14:38