Συνελήφθησαν δύο άτομα που είχαν αποδράσει από το ΑΤ Καλαμάτας
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
INTIMEΣυνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι δύο άντρες, 28 και 23 ετών, οι οποίοι είχαν αποδράσει το βράδυ του Σαββάτου (22/2) από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών των αστυνομικών του Α.Τ. Καλαμάτας, οι οποίοι με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο δραπέτες σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Μάλιστα, όπως προέκυψε, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές (κάθειρξη 8 ετών και φυλάκιση 4 και 2 μηνών αντίστοιχα).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
SPONSORED
Ο Ανδρέας Σάμαρης θυμάται το Παγκόσμιο του 2014 στο «Out of the Box Stories» του Pamestoixima.gr
12:46
Δίκη Βαλυράκη: «Ναυαγοσώστης θα μπορούσε να πνιγεί, ο Σήφης όχι» - Τι κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς
12:39
University of London: Τα επίσημα τα προγράμματά του στην Ελλάδα
12:33
Επενδύσεις 600 εκατ. ευρώ έως το 2030 για τον «ΗΡΑΚΛΗ» - Τα ορόσημα του The Ellinikon
12:31