Τέμπη: Ποινικές διώξεις κατά τριών προσώπων για «λάθος» βίντεο
Το σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη
ΑΠΕ ΜΠΕΠοινική δίωξη κατά δύο πρώην υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ και του εκπροσώπου εταιρείας φύλαξης άσκησε ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, για την αποστολή «λάθους» βίντεο από την τραγωδία των Τεμπών.
Πρόκειται για την αποστολή πλάνων από άλλον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης από εκείνον που ζήτησε ο εφέτης-ανακριτής.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα eleftheria οι πράξεις που τους αποδίδονται αφορούν στην υπεξαγωγή εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και στην απείθεια για τον εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, για ηθική αυτουργία και στις δύο πράξεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ και για ηθική αυτουργία μόνο σε μια πράξη υπεξαγωγής εγγράφων στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ.
Το βίντεο είχε ζητηθεί από τον ανακριτή, προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε ή όχι παράνομο φορτίο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Πιθανή η παρουσία άγνωστου καυσίμου - Αστοχίες στη διαχείριση του σημείου
Παπαδημητρίου: «Όσοι καθυστέρησαν την 717 συνέβαλαν στο να σκοτωθούν αυτά τα παιδιά»
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ για πρόταση Ιράν: «Όχι αρκετά καλή, αλλά σημαντική» - Χαμενεΐ: «Δεν μας πτοούν τα εγκλήματα»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51
Φάμελλος: «Τα γαλάζια αρπακτικά κλέβουν τον ιδρώτα των πολιτών»
19:40