Πρόβλημα στο βραδινό Intercity Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Οι επιβάτες κατέβηκαν στο Λιανοκλάδι
Επιβάτες περιμένουν στην αποβάθρα μετά το πρόβλημα που προέκυψε στο δρομολόγιο Intercity 57
CNN GreeceΜε την ημέρα να της «μαύρης επετείου» από την τραγωδία στα Τέμπη να πλησιάζει, δύο νέα περιστατικά με προβλήματα σε δρομολόγια του Intercity συνέβησαν σήμερα Πέμπτης (27/2).
Συγκεκριμένα, το βράδυ διεκόπη το δρομολόγιο Intercity 57 από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, λόγω μηχανικού προβλήματος. Ο συρμός σταμάτησε στο Λιανοκλάδι, όπου οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν αναγκαστικά. Μέχρι και λίγο πριν τις 9 το βράδυ η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί, αλλά και ούτε είχε γίνει γνωστό το πότε αναμένεται να διορθωθεί το πρόβλημα και εάν οι επιβάτες θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με άλλα μέσα.
Μάλιστα, το μεσημέρι είχε σημειωθεί και άλλο ένα πρόβλημα με καθυστέρηση στην αμαξοστοιχία Intercity 55 της Hellenic Train.
Οι επιβάτες που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν ενόψει της αναχώρησης του τρένου στις 14:04, ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα ότι δεν θα μπουν στην αμαξοστοιχία, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Εξηγήσεις δεν υπήρξαν ούτε και γιατί επιβιβάστηκαν πριν από την αναχώρηση σε άλλο τρένο. Από τα μεγάφωνα, μετά την καθυστερημένη αναχώρηση, τους ζήτησαν συγγνώμη τονίζοντας πως «ήταν θέμα σύνδεσης» και πως το δρομολόγιο κατά τα λοιπά «θα εξελιχθεί ομαλά».
Θεσσαλονίκη: «Άδειαζαν» λογαριασμούς κλέβοντας τους κωδικούς - Ποινές σε αστυνομικό και άλλους έξι
17:15
Μπαγκλαντές: Σοκαριστικές εικόνες απο έκρηξη άρματος μάχης κατά την διάρκεια άσκησης
17:10
LIVEBLOG: Τσίπρας από ΔΕΘ: Αριστερό δεν είναι να διαχειρίζεσαι τη φτώχεια, αλλά να παράγεις πλούτο
17:05
Eurostat: Πάνω από 10 άλλες χώρες της ΕΕ οι αποδοχές των Ελλήνων - Άλμα άνω του 30% από το 2019
17:01