Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Στο νοσοκομείο πέντε τραυματίες μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα
Στιγμιότυπο από τα επεισόδια που έγιναν στη Βουλή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΜε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Αττικής 5 τραυματίες από τα επεισόδια στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τα Τέμπη .
Ήδη έχουν διακομιστεί 2 τραυματίες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και ένας στο «Ελπίς».
Επίσης, το προσωπικό του ΕΚΑΒ παρείχε πρώτες βοήθειες σε περίπου 20 άτομα.
Παράλληλα, οι δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο ιατρείο της Βουλής έχουν εγκαύματα πρώτου βαθμού στα χέρια. Τους επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμανης. Άλλοι επτά πολίτες έχουν πάει στο ιατρείο, μια εκ των οποίων αναμένει ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Μεταξύ των τραυματιών επίσης είναι και ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ορέστης Παναγιώτου που τραυματίστηκε στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου λάμψης κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από μοτοσικλετιστή του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγαλειώδη συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ακόμη και το εξωτερικό
Τραυματισμός φωτορεπόρτερ στα επεισόδια στο Σύνταγμα
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00