Συναγερμός για 13χρονο που εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στον Άγιο Δημήτριο
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΕξαφανίστηκε το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο ο Τόμαχ Αράρ, 13 ετών, συριακής καταγωγής.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή 28 του μήνα για την εξαφάνιση του ανήλικου και κατόπιν αιτήματος, προχώρησε σε δημοσιοποίηση των στοιχείων του, καθώς ενδεχομένως συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Tόμαχ Αράρ έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατος και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και καφέ μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαφανίστηκε 21χρονος Γερμανός στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Έρευνες για τον εντοπισμό του
Συναγερμός για 20χρονη που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι
Οι 27 πτήσεις για 24 αγώνες: Το αποτύπωμα άνθρακα του προέδρου της FIFA στο Μουντιάλ
19:22
Πάνω από 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
19:10
Κοστούμι, πισίνα... βουτιά: Ο Μαμντάνι εγκαινίασε την έναρξη του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη
18:59
«Να συλληφθούν για εγκλήματα πολέμου»: Νέο μήνυμα Χαμενεΐ κατά ΗΠΑ και Ισραήλ
18:47