«Άφησε έντονο το στίγμα του»: Η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ για τον θάνατο του Κούγια
Ο Αλέξης Κούγιας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΓια έναν «αυτοδημιούργητο δικηγόρο» που άφησε έντονο το στίγμα του στον χώρο της δικηγορίας κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός σε δήλωσή του για τον θάνατο του Αλέξη Κούγια.
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ στη δήλωσή του αναφέρει πως η είδηση της απώλειας του Κούγια προκάλεσε «ανθρώπινη θλίψη και οδύνη.
«Ο θανών, αυτοδημιούργητος δικηγόρος, με ιδιαίτερα έντονη προσωπικότητα, διακρίθηκε στο χώρο της μαχόμενης ποινικής δικηγορίας και εξελίχθηκε σε έναν από τους κύριους εκφραστές της» σημείωσε.
«Αφησε έντονο το στίγμα του χειριζόμενος μια σειρά σημαντικών ποινικών υποθέσεων που απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία» συμπλήρωσε.
Εξέφρασε, τέλος, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του γνωστού ποινικολόγου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλέξης Κούγιας: Την Τρίτη στο Α' Νεκροταφείο η ταφή - Στην Παναγία Βουλιαγμένης η εξόδιος ακολουθία
Υπόθεση Έπσταιν: Στο φως χιλιάδες απόρρητα αρχεία - Τι αναφέρουν για Κλίντον, Τζάκσον και Τζάγκερ
11:30
Τροχαίο στην Κρήτη: IX εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο - Νεκρός ο οδηγός (pics)
11:21
Βία ανηλίκων: Ο ρόλος των social media, των γονιών και τα μεταμφιεσμένα συναισθήματα
11:12
Επιχείρηση διάσωσης 62 μεταναστών στην ανατολική Κρήτη
11:00