Χειροπέδες σε επτά ανήλικους για οπαδική επίθεση σε 16χρονους στη Θεσσαλονίκη
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)Στην σύλληψη επτά ανηλίκων που κατηγορούνται για οπαδική επίθεση κατά παρέας 16χρονων προχώρησε χθες η αστυνομία στην Θεσσαλονίκη.
Το νέο περιστατικό ανήλικης βίας με αθλητικό υπόβαθρο συνέβη στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επτά ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως 17 χρόνων, συνελήφθησαν χθες, για οπαδική επίθεση σε βάρος τριών επίσης ανήλικων ατόμων, που φέρονται να κολλούσαν αυτοκόλλητα της αγαπημένης τους ομάδας στην περιοχή του Κορδελιού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (27-02-2025) πλησίασαν τους τρείς 16χρονους.
Οι νεαροί αρχικά έκαναν ερωτήσεις στους ανήλικους σχετικά με τα αυτοκόλλητα αθλητικού συλλόγου που κατείχαν, παράλληλα έψαξαν τα προσωπικά τους αντικείμενα όπου βρήκαν αυτοκόλλητα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τους επιτέθηκαν κάνοντας χρήση σωματικής βίας.
Ο ένας 16χρονος μάλιστα δέχτηκε χτυπήματα στη μύτη και το στόμα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες.
Σε βάρος των επτά νεαρών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και για απλή σωματική βλάβη. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
00:30
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59
Ο ισραηλινός στρατός απειλεί με κατεδάφιση 25 πολυκατοικίες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Δυτική Όχθη
23:54
Ηλικιωμένες Ρομά προσπάθησαν να περάσουν κοκαΐνη, χάπια και κάνναβη στις φυλακές Χανίων
23:49