Ανήλικοι έκαναν «ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες
Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου (φωτογραφία αρχείου)
eurokinissi- Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΤρεις ανήλικοι ηλικίας 15, 17 και 15 ετών είναι οι δράστες «ριφιφί» που διέπραξαν σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/03).
Οι τρεις ανήλικοι δράστες σύμφωνα με το agrinionews, ταυτοποιήθηκαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή.
Για την υπόθεση της διάρρηξης κατά την οποία οι ανήλικοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας 50 χιλιάδων ευρώ, συνελήφθη ο γονέας του ενός ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.
Η εξιχνίαση του ριφιφί ήταν αποτέλεσμα έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου.
Ειδικότερα, οι τρεις ανήλικοι προχθές τα ξημερώματα, διέρρηξαν παρακείμενο κατάστημα και ανέβηκαν σε πατάρι, όπου στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία εφαπτόμενου κοσμηματοπωλείου, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας, τουλάχιστον, 50.000 ευρώ.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποποίηση των τριών ανήλικων κατηγορούμενων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
Αγία Βαρβάρα: Στο νοσοκομείο 21χρονος μετά από επίθεση ομάδας 20 ατόμων - Τον χτύπησαν με ρόπαλα (vids)
10:07
Νέο είδος παράξενου προϊστορικού ζώου θεωρούταν ήδη «ζωντανό απολίθωμα» πριν από 275 εκατ. χρόνια
09:58
Ανέκαμψαν οι αγορές στην Ασία - Άνοδος 12% για τον Kospi
09:57
Τηλεφωνική επικοινωνία του Γάλλου ΥΠΕΞ με τον Ιρανό ομόλογό του - Τι συζητήθηκε
09:48