Ανήλικοι έκαναν «ριφιφί» σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες
Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου (φωτογραφία αρχείου)
eurokinissi- Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΤρεις ανήλικοι ηλικίας 15, 17 και 15 ετών είναι οι δράστες «ριφιφί» που διέπραξαν σε κοσμηματοπωλείο στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/03).
Οι τρεις ανήλικοι δράστες σύμφωνα με το agrinionews, ταυτοποιήθηκαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακεκριμένη κλοπή.
Για την υπόθεση της διάρρηξης κατά την οποία οι ανήλικοι άρπαξαν κοσμήματα αξίας 50 χιλιάδων ευρώ, συνελήφθη ο γονέας του ενός ανήλικου για την παραμέληση της εποπτείας του.
Η εξιχνίαση του ριφιφί ήταν αποτέλεσμα έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου.
Ειδικότερα, οι τρεις ανήλικοι προχθές τα ξημερώματα, διέρρηξαν παρακείμενο κατάστημα και ανέβηκαν σε πατάρι, όπου στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία εφαπτόμενου κοσμηματοπωλείου, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας, τουλάχιστον, 50.000 ευρώ.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποποίηση των τριών ανήλικων κατηγορούμενων.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10