Επιστροφή στην κανονικότητα για τη Σαντορίνη - Ανοίγουν τα σχολεία την Τρίτη
Μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα των προηγούμενων εβδομάδων, η Σαντορίνη επιστρέφει στην κανονικότητα. Οι κάτοικοι γυρίζουν στο νησί, ενώ την Τρίτη (04/03) ανοίγουν ξανά τα σχολεία και το νησί μπαίνει σταδιακά σε τουριστική σεζόν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χιλιάδες κάτοικοι έχουν επιστρέψει στο νησί τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά μετά την ανακοίνωση για το αυριανό άνοιγμα των σχολείων. Με την σεισμικότητα να βρίσκεται σε ύφεση, η Σαντορίνη βρίσκεται σε προετοιμασία για την επερχόμενη τουριστική σεζόν.
Ξεκινούν οι εργασίες για την υποδοχή των τουριστών
Ξενοδοχεία, καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης πραγματοποιούν τις απαραίτητες εργασίες για να υποδεχθούν τους πρώτους τουρίστες που θα καταφθάσουν μέσα στον Μάρτιο.
Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, δεν υπάρχψει σημαντικός αριθμός ακυρώσεων για τις υπάρχουσες κρατήσεις, ωστόσο έχει περιοριστεί ο αριθμός νέων κρατήσεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανοίγουν τα σχολεία στη Σαντορίνη - Σε τι κατάσταση βρίσκονται τα κτήρια μετά τους σεισμούς
Έως πότε παρατείνεται η προθεσμία για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα σε Σαντορίνη, Αμοργό και Ίο
«Ο Γκαλιμπάφ επιβιβάστηκε σε πτήση για το Πακιστάν με την έγκριση των ΗΠΑ και του Ισραήλ»
22:55
Ντουμπάι - Παναθηναϊκός 104-107: Σπουδαίο «διπλό» για τους «Πράσινους» με φόντο την 6άδα
22:43
Χέγκσεθ: «Διαπραγματεύομαστε με βόμβες» στη σύγκρουση με το Ιράν
22:31
Οκτώ νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Μυτιλήνη - 13 στο σύνολο
22:24