Αγ. Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους και έναν 22χρονο για διακίνηση ναρκωτικών
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕΣυνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα του Σαββάτου (1/3) στα Σεπόλια, 3 άτομα, ηλικίας 15, 17 και 22 ετών, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με άτομα που διακινούν ναρκωτικές ουσίες εξωτερικά σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή των Σεπολίων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ, ενώ μετά από έρευνα στον χώρο που εντοπίστηκαν να κινούνται βρέθηκαν κρυμμένες σε φυτά 40 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 86 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης έτοιμες προς διακίνηση.
ΣΟι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συμπλοκή οπαδών στον Άγιο Κωνσταντίνο: 34 συλλήψεις και 110 προσαγωγές
Χειροπέδες σε επτά ανήλικους για οπαδική επίθεση σε 16χρονους στη Θεσσαλονίκη
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00