ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΑΤΤΩ: Στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα με συνεισφορά προτάσεων για επίλυση προβλημάτων

ΠΡΑΤΤΩ: Στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα με συνεισφορά προτάσεων για επίλυση προβλημάτων
EUROKINISSI/ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του πολιτικού Συμβουλίου της κίνησης ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, υπό την προεδρία του Νίκου Κοτζιά.

Κατά τη συνεδρίαση, επαναβεβαιώθηκε η απόφαση της Κίνησης για εποικοδομητική στήριξη της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, με συνεισφορά προτάσεων που θα βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, ως ιδιαίτερα θετικές αναγνωρίστηκαν οι πρωτοβουλίες για την σύγκληση της Συνόδου των Αθηνών και της Διάσκεψης της Ρόδου. Ο πρόεδρος της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Νίκος Κοτζιάς, ανέλυσε στα μέλη του ΠΣ τις πολιτικές εξελίξεις και προσδιόρισε τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΡΑΤΤΩ το προσεχές διάστημα.

Επίσης, συζητήθηκε και εγκρίθηκε η εισήγηση του γραμματέα της Κίνησης, Κώστα Καραχάλιου, για τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις σε περιοχές της χώρας και τις σχεδιαζόμενες περιοδείες στελεχών της Κίνησης. Στόχος είναι η διεύρυνση της επικοινωνίας με τους πολίτες, η ενημέρωσή τους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η προβολή και προώθηση θέσεων της Κίνησης. Τέλος, έγινε συζήτηση για οργανωτικά θέματα του ΠΡΑΤΤΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ