Χανιά: Ο 43χρονος ψαροντουφεκάς κατέγραψε με κάμερα τον θάνατό του
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μετά τον άδικο χαμό του 43χρονου δύτη ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Κριού στην Παλαιοχώρα Χανίων και εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής.
Όπως μεταδίδει το zarpanews, ο άτυχος 43χρονος εντοπίστηκε από δύτη που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του σε βάθος 24 μέτρων. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και ένας πολύ έμπειρος δύτης, αφού ήταν εκπαιδευτής κατάδυσης αλλά και ναυαγοσώστης.
Ο 43χρονος, είχε εγκατεστημένη κάμερα πάνω στο ψαροντούφεκο η οποία τη στιγμή του εντοπισμού του λειτουργούσε ακόμα, έχοντας καταγράψει τα τελευταία λεπτά της ζωής του και πιθανόν να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος ψαροντουφεκάς έχασε τη ζωή του.
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ Ιράν: Ο πόλεμος της Ουάσινγκτον κατά της Τεχεράνης «σίγουρα δεν ήταν αυτοάμυνα»
12:04
ΚΟΣΜΟΣ
Στενά του Ορμούζ: 913 πλοία στον Περσικό Κόλπο μετά το κλείσιμο του θαλάσσιου περάσματος
11:53
CULTURE
Αντιγόνη, διάβολος με Prada και Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
11:42
ΚΟΣΜΟΣ
«Θρίλερ» για 18 ναυτικούς στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω (pics)
11:34
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ