Χανιά: Ο 43χρονος ψαροντουφεκάς κατέγραψε με κάμερα τον θάνατό του
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μετά τον άδικο χαμό του 43χρονου δύτη ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Κριού στην Παλαιοχώρα Χανίων και εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής.
Όπως μεταδίδει το zarpanews, ο άτυχος 43χρονος εντοπίστηκε από δύτη που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του σε βάθος 24 μέτρων. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και ένας πολύ έμπειρος δύτης, αφού ήταν εκπαιδευτής κατάδυσης αλλά και ναυαγοσώστης.
Ο 43χρονος, είχε εγκατεστημένη κάμερα πάνω στο ψαροντούφεκο η οποία τη στιγμή του εντοπισμού του λειτουργούσε ακόμα, έχοντας καταγράψει τα τελευταία λεπτά της ζωής του και πιθανόν να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος ψαροντουφεκάς έχασε τη ζωή του.
ΚΟΣΜΟΣ
Νέες δορυφορικές εικόνες καταγράφουν τις καταστροφές στο Ιράν αλλά και τις χώρες του Κόλπου (pics)
22:07
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Δεν θέλω εκεχειρία με το Ιράν, τα Στενά θα ανοίξουν μόνα τους - Πρώτο ηχητικό μήνυμα Χαμενεΐ
22:00
ΚΟΣΜΟΣ
Πρώτο ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Με την ενότητα νικήσαμε τον εχθρό»
21:55
ΣΠΟΡ
Giant Open: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο για Βασιλάκη - Πρωτιά για Χρήστου στα 50μ. ύπτιο
21:48
ΚΟΣΜΟΣ