Χανιά: Κρίσιμες ώρες για 19χρονο - Τραυματίστηκε στο κεφάλι σε προπόνηση πολεμικών τεχνών
Διάδρομος νοσοκομείου
INTIME NEWSΣτη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων δίνει μάχη για τη ζωή του εδώ και αρκετές ημέρες ένας 19χρονος που τραυματίστηκε την ώρα που έκανε προπόνηση σε πολεμικές τέχνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο νεαρός είχε δεχτεί δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και τις δύο πρώτες ημέρες, αν και είχε συμπτώματα, απέφυγε να πάει άμεσα στο νοσοκομείο, όπου τελικά μεταφέρθηκε στις 27 Φεβρουαρίου.
Οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή του, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης του τρίχρονου παιδιού στη Λάρισα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
ΕΛΛΑΔΑ
Σύγκρουση ταξί με μοτοσικλέτα στην Αττική Οδό - Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
TECH
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ