Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός μηχανής που προσέκρουσε στις μπάρες
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (8/3) στον κυκλικό κόμβο της οδού Σπάρτης, στον «Περιμετρικό» της Καλαμάτας.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι ο οδηγός της μηχανής και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του τραυματία κρίνεται κρίσιμη επειδή έχασε αρκετό αίμα λόγω του τραύματος και ενδέχεται τις επόμενες ώρες να διακομισθεί σε άλλο νοσοκομείο, πιθανότατα στο Ρίο της Πάτρας, για να αντιμετωπιστεί το τραύμα του από αγγειοχειρουργό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροσβεστικό όχημα ανατράπηκε στη Λάρισα - Με ελαφρά τραύματα οι πυροσβέστες
Βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης του τρίχρονου παιδιού στη Λάρισα - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Σπάρτη: «Ο τροχός πετάχθηκε στον αέρα»
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προειδοποιεί για επικείμενα, μαζικά ρωσικά πλήγματα
23:07
Ανάρτηση Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Χωρίς τέλη η διέλευση εκτός αν επιβληθούν από τις ΗΠΑ
23:04
Η Κίνα μετράει τα κέρδη της από τον πόλεμο στο Ιράν
22:51
Βαλκανικό πρωτάθλημα: «Χρυσός» με ένα άλμα ο Τεντόγλου - Πρωτιά για Στεφανίδη στο επί κοντώ
22:49