Τέμπη: Στη Δικαιοσύνη η ακύρωση της πραγματογνωμοσύνης για τα νέα βίντεο με αίτημα του Π. Ασλανίδη
Το σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη
AP Photo/Vaggelis KousiorasΑίτημα για την ακύρωση της πραγματογνωμοσύνης που συντάχθηκε στις 13/2/25 για τα τρία νέα βίντεο που εμφανίστηκαν μετά από δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, υπέβαλε συγγενής θύματος.
Το αίτημα υπέβαλε συγκεκριμένα ο Παύλος Ασλανίδης πατέρας του αδικοχαμένου Δημήτρη, με το σκεπτικό ότι όταν έγινε η πραγματογνωμοσύνη δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι τεχνικοί σύμβουλοι των θυμάτων.
Ο Αντισαγγελέας Εφετών Λάρισας σύμφωνα με το Mega, εισήγαγε στο Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα του κ. Ασλανίδη περί κήρυξης ακυρότητας της έκθεσης διερεύνησης βιντεοσκοπικού υλικού διέλευσης της αμαξοστοιχίας από τις σήραγγες Πλαταμώνα και Ρωξάνης που εκδόθηκαν στα πλαίσια της κύριας ανάκρισης.
Ο αντισαγγελέας προτείνει να κηρυχθεί άκυρη η πραγματογνωμοσύνη στις 13/2/25 και να αδιαταχθεί επανάληψη της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: Εντοπίστηκαν τμήματα της καμπίνας της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Ρωμανός: Ο Ανδρουλάκης στα Τέμπη με τον γιατρό της fake αναρρωτικής στον επιθεωρητή του σταθμάρχη
Μητσοτάκης: Να τρέξουμε πιο γρήγορα, για να αλλάξουμε το κράτος
Η BEWISE εκσυγχρονίζει το ERP της VIPA GROUP, για ένα ακόμη πιο πράσινο μέλλον!
15:04
Νετανιάχου: Χτυπάμε με όλη μας τη δύναμη - Ο διοικητής του ιρανικού ναυτικού «είχε αίμα στα χέρια του» (vid)
14:51
«Κοροΐδία»: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τις ανακοινώσεις περί αύξησης του κατώτατου μισθού
14:50
Κύπρος: Πακέτο οκτώ μέτρων για στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης
14:50