Πειραγμένες αντλίες: Βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας
Βίντεο από την μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων τα μέλη της οποίας εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Η επιχείρηση αποκάλυψε ένα τεράστιο δίκτυο που μπορεί να έφτανε μέχρι και τα 200 βενζινάδικα σε όλη την Ελλάδα να βρίσκεται πίσω από το παράνομο λογισμικό που χρησιμοποιούσαν και με το οποίο μπορούσαν να περέμβουν στο σύστημα εισροών-εκροών και να κλέβουν τους καταναλωτές βάζοντας στα ρεζερβουάρ τους λιγότερη βενζίνη.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 61 άτομα σε μια από τις επιχειρήσεις της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ δέκα βενζινάδικα «σφραγίστηκαν» επί τόπου, στα πλαίσια του αυτοφώρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πειραγμένες αντλίες: Δίκτυο - μαμούθ με «λεία» 500.000 ευρώ - Πώς τους εντόπισαν οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47
ΚΟΣΜΟΣ
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
ΚΟΣΜΟΣ
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10
ΚΟΣΜΟΣ