Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
Ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSΙΔιακοπή κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ το πρωί της Πέμπτης (13/3) στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα στις 11:00 το πρωί.
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, θα εφαρμοστούν περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από τις 10:30 μέχρι και να ολοκληρωθεί η τελετή ορκωμοσίας.
Απευθένεται έκκληση από τις Αρχές στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο στις 11:00 η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
ΧΡΗΜΑ
Στο «τραπέζι» έκτακτο επίδομα Πάσχα: Ποιες κοινωνικές ομάδες θα αφορά, ποιο το ποσό
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κατώτατος μισθός και Συλλογικές Συμβάσεις: Ποιοι εργαζόμενοι θα πάρουν αύξηση τον Απρίλιο
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πλειοδοτικές δημοπρασίες για τις οργανωμένες παραλίες και τους αιγιαλούς: Έως πότε διαρκούν
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε σταματούν οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
ΧΡΗΜΑ