Με τα βανδαλισμένα έργα στο πάτωμα άνοιξε η Εθνική Πινακοθήκη - Ένταση εργαζομένων με ομάδα ατόμων

Πεσμένα στο έδαφος τα έργα που βανδαλίστηκαν στην Εθνική Πινακοθήκη. Παρέμβαση διαμαρτυρίας εργαζομένων στη Σύγχρονη Τέχνη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΕργαζόμενοι και εργαζόμενες στις τέχνες και τον πολιτισμό συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/3) έξω από την Εθνική Πινακοθήκη καταγγέλοντας τον βανδαλισμό έκθεσης που σημειώθηκε, με ομάδα ατόμων που ήρθαν αργότερα στο σημείο να τους γιουχάρουν.
Η ένταση προκλήθηκε όταν μέλη σωματείων που διαδήλωναν «υπέρ της ελευθερίας της Τέχνης» άνοιξαν ένα πανό με το ίδιο περιεχόμενο. Τότε η ομάδα ατόμων άρχισε να να τους φωνάζει: «ντροπή σας αντίχριστοι» και «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία».

Με πανό οι εργαζόμενοι στη σύγχρονη τέχνη ενάντια στον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθίκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΟι εργαζόμενοι άφησαν δεν έδωσαν συνέχεια την ένταση και στη συνέχεια μπήκαν στην Εθνική Πινακοθήκη για να επισκεφθούν τον χώρο που βανδαλίστηκε την Τρίτη (11/3).

Συγκεντρωμένοι στην έκθεση που βανδαλίστηκε στην Εθνική Πινακοθήκη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝα σημειωθεί πως, η έκθεση επαναλειτούργησε όπως ακριβώς αφέθηκε μετά τον βανδαλισμό, με τα έργα σπασμένα στο έδαφος έως ότου ολοκληρωθεί.

Με πεσμένα τα έργα στο πάτωμα συνεχίζεται η έκθεση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Αυτές είναι οι επιδοτήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα τον Μάρτιο στα οικιακά τιμολόγια
05:00
Η ΔΥΠΑ προειδοποιεί για τηλεφωνικές απάτες: Οι συμβουλές - οδηγίες στους πολίτες
04:00
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι των Voucher για την απόκτηση Laptop
03:00
Τι αλλάζει σε δωρεές και κληρονομιές - Οι κανόνες που μπαίνουν από το υπουργείο Οικονομικών
02:00