Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας για την ορκομωσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ανανεώθηκε:
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ρυθμίζουν την κυκλοφορία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EYROKINISSIΔιακοπή κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ το πρωί της Πέμπτης (13/3) στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα στις 11:00 το πρωί.
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, θα εφαρμοστούν περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από τις 10:30 μέχρι και να ολοκληρωθεί η τελετή ορκωμοσίας.
Απευθένεται έκκληση από τις Αρχές στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00