Σίνδος: Πάνω από 40 μαχαιριές έφερε στο σώμα της η 44χρονη- Τέσσερα μαχαίρια χρησιμοποίησε ο δράστης
Το διαμέρισμα στο οποίο δολοφόνησε την 44χρονη ο 53χρονος στη Σίνδο
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤέσσερα μαχαίρια χρησιμοποίησε ο σύζυγός της για τη στυγερή δολοφονία της 44χρονης στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη (12/3).
Με αυτά κατάφερε πάνω από 40 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του θύματος, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική έκθεση.
Όπως μετέδωσε το grtimes, η σορός της γυναίκας φέρει τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, στα χέρια, στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα και αλλού.
Αιμόφυρτη στο μπαλκόνι ζητούσε βοήθεια η 44χρονη
Η γυναικοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/3), ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο διαμέρισμά του. Τότε ο 53χρονος επιτέθηκε στην 44χρονη. Το θύμα προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι ζητώντας βοήθεια, φέροντας βαριά τραύματα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης συνέχισε να την επίθεση έως ότου κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 53χρονος που σκότωσε με μαχαιριές τη σύζυγό του στη Σίνδο
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για την Αττική
05:00
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
03:00
Μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας - Πότε θα ανακοινωθούν
02:00