Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης - Πελοπόννησος και Στερεά θα επηρεαστούν περισσότερο
Συνεχίζεται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, σύμφωνα με τον κόμβο πληροφόρησης για την ατμοσφαιρική σύσταση στην Ελλάδα, AtmoHub.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το AtmoHub «το φαινόμενο εντείνεται. Αύριο, 16 Μαρτίου, οι συγκεντρώσεις σκόνης αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100 μg/m³ κοντά στην επιφάνεια».
Σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας παρακολούθησης της ατμόσφαιρας του προγράμματος Copernicus, επηρεάζονται ιδιαίτερα οι περιοχές της Πελοπονήτου και της Στερεάς Ελλάδας.
Ακόμη, σύμφωνα με το AtmoHub ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται στις ευπαθείς ομάδες, παιδιών, ηλικιωμένων και ατόμων με αναπνευστικά προβλήματα.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόγνωση και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του φαινομένου, σύμφωνα με τα δεδομένα της υπηρεσίας #CopernicusAtmosphere, στο διαδικτυακό portal του AtmoHub
SPONSORED
Σταχτοδέλφινα: Ένα από τα πιο άγνωστα είδη δελφινιών στις ελληνικές θάλασσες
07:09
Καιρός: Άστατος με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες - Έως επτά μποφόρ στα πελάγη
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19 Μαΐου)
06:30
Επίδομα παιδιού: Την τελευταία μέρα του Μαΐου (31/5) η καταβολή του στους δικαιούχους
06:00