Τέμπη: Γονείς θυμάτων καταθέτουν για τη μήνυσή τους κατά του εφέτη ανακριτή
Η κα Μαρία Καρυστιανού
INTIME NEWSΚαταθέσεις για την μήνυση που υπέβαλλαν κατά του εφέτη ανακριτή για τα ψηφιακά αρχεία από τον ΟΣΕ δίνουν η Μαρία Καρυστιανού, ο Παύλος Ασλανίδης και άλλοι συγγενείς θυμάτων από την τραγωδία των Τεμπών.
Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (17/3) η κα Μαρία Καρυστιανου και ο κ. Παύλος Ασλανίδης μετέβησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών σχετικά με την μήνυση που υπέβαλλαν σε βάρος του εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
Αργότερα μέσα στην ημέρα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα larissanet.gr θα προσέλθουν και άλλοι συγγενείς που υπογράφουν την μήνυση προκειμένου να καταθέσουν.
Η μήνυση αφορά χιλιάδες ψηφιακά αρχεία από τον ΟΣΕ, την ΕΡΓΟΣΕ και άλλων υπηρεσιών σχετικών με τον Σιδηρόδρομο που κατασχέθηκαν από τις Αρχές τις πρώτες μέρες μετά την σύγκρουση και τα οποία όπως καταγγέλλουν οι οικογένειες ο εφέτης ανακριτής δεν τα ενσωμάτωσε στη δικογραφία ενώ επίσης του προσάπτουν πως με εντολή του καταστράφηκε βιολογικό υλικό (αίμα και ιστός) θυμάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τα Τέμπη - Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
Τέμπη: Χωρίς καταγραφές το «μαύρο κουτί» της εμπορικής αμαξοστοιχίας - Εντοπίστηκε στο Κουλούρι
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του βασιλιά της Νορβηγίας - Παραμένει νοσηλευόμενος στην Τενερίφη
19:17
Ο Τραμπ «προτιμά μια διπλωματική λύση με το Ιράν», λέει ο Βανς - Νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη
19:07
Τριμερής Παπασταύρου με Μπέργκαμ και Ράιτ για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ
18:58
Κωνσταντοπούλου: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κλείνει, όσο και αν προσπαθούν να το κλείσουν
18:47