Στα χέρια της αστυνομίας πενταμελής συμμορία που έκλεβε ηλικιωμένες γυναίκες
Περιπολικό της αστυνομίας
IN TIMEΠέντε άντρες που προέβαιναν σε διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών με τη μέθοδο της απασχόλησης, υποδυόμενοι τους τεχνικούς εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας συνέλαβε η Αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα πέντε μέλη της συμμορίας, ηλικίας 35, 36, 41, 42 και 55 ετών, εντοπίστηκαν από Ομάδα ΔΙΑΣ να επιβαίνουν στο «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο της συμμορίας και τους κάλεσαν σε έλεγχο.
Τα μέλη της συμμορίας προσπάθησαν να διαφύγουν, αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να αποτρέψουν τη δέσμευσή τους, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής.
Εντός του οχήματος, το οποίο είχαν μισθώσει από εταιρεία ενοικιάσεων για να το χρησιμοποιούν στο πλαίσιο της εγκληματικής τους δράσης, βρέθηκε χρηματοκιβώτιο και κοσμήματα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από σπίτι γυναίκας πριν από λίγο.
Όπως επισημαίνεται από την ΕΛΑΣ, από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής σε Αγία Παρασκευή και Αθήνα, ενώ η εξέταση του εύρους της εγκληματικής τους δραστηριότητας είναι σε εξέλιξη.
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57
Νέα έκθεση για τον Ντέιβιντ Μπάουι στο Λονδίνο - Στο προσκήνιο η «αληθινή προσωπικότητά» του
19:51