Βόρεια Μακεδονία: Σόου με φωτιές στα εγκαίνια του μοιραίου κλαμπ - Μαρτυρία Ελληνίδας
Αεροφωτογραφία του κτηρίου που στέγαζε το νυχτερινό κέντρο μετά την πυρκαγιά
AP Photo/Armin DurgutΑπίστευτες καταγγελίες από την αδιαφορία των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, αλλά και των ελεγκτικών μηχανισμών στη Βόρεια Μακεδονία, έρχονται μέρα με τη μέρα γύρω από την τραγωδία με τους 59 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το MEGA με βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πριν από τέσσερις μήνες στα εγκαίνια του κλαμπ στην πόλη Κότσανι στήθηκε ένα σόου με φωτιές σε μια βραδιά που το κέντρο ήταν κατάμεστο.
Η Χριστίνα Χατζηνικολάου, θαμώνας του μοιραίου κλαμπ της Βόρειας Μακεδονίας, μίλησε στο κανάλι, καθώς ήταν παρούσα στα εγκαίνια και είχε δει το σόου με τους πυρσούς.
«Σε αυτό το κλαμπ συχνάζουμε εδώ και μερικούς μήνες, είμαστε πολύ συχνά εκεί. Αυτό το Σάββατο, για καλή μας τύχη, όπως αποδείχτηκε, δεν πήγαμε. Είναι ένα φρικτό γεγονός, τραγικό, συγκλονιστήκαμε όλοι. Είναι κρίμα, γιατί τα παιδιά ήταν πάρα πολύ νέα», είπε αρχικά.
Αναφερόμενη ειδικά για την κατασκευή του κλαμπ επεσήμανε: «Ήταν ένα κλαμπ που μόνο εγώ και η παρέα μου, δεν είμαι ειδικός τώρα να γνωρίζω τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένα νυχτερινό κλαμπ. Οι ειδικοί θα πούνε, δεν παρατήρησα, γιατί διάβασα ότι η σκεπή είναι φτιαγμένη από φελιζόλ. Δεν είμαι ειδικός να παρατηρήσω από τι υλικό είναι φτιαγμένη η σκεπή».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά στη Β. Μακεδονία: Κρίσιμη η κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται στην Ελλάδα
Β. Μακεδονία: Επεισόδια στις συγκεντρώσεις σε Σκόπια και Κότσανι για την τραγωδία με τους 59 νεκρούς
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα υποβάλετε αίτηση
01:00
Σε λειτουργία τέθηκε το υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ - Ποιες οι νέες δυνατότητες
00:30
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49