ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, υπερασπιζόμαστε τις αξίες της δημοκρατίας

ΣΥΡΙΖΑ: Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, υπερασπιζόμαστε τις αξίες της δημοκρατίας
Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του, στο Κερατσίνι, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 EUROKINISSI/Στέλιος Μισίνας

«Την ταχεία εκδίκαση και την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών και φυσικών αυτουργών τόσο της συγκεκριμένης υπόθεσης, όσο και όλων των νεοναζιστικών εγκλημάτων στη χώρα μας», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

«Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι πριν τρία χρόνια φανέρωσε σε ολόκληρη την κοινωνία με τον πιο τραγικό τρόπο το απεχθές πρόσωπο των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής.

»Η Χρυσή Αυγή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια εγκληματική νεοναζιστική συμμορία που έχει πρωταρχικό στόχο την εξόντωση όλων όσοι αγωνίζονται για μια δικαιότερη κοινωνία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους πολίτες να υπερασπιστούν τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης:

Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και καλούμε όλους τους πολίτες να υπερασπιστούν τις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Σε μια περίοδο που οι νεοναζί επιχειρούν, με αφορμή το δράμα χιλιάδων προσφύγων, να σπείρουν το δηλητήριο του φυλετικού μίσους, ο αγώνας για όσα πάλεψε σε όλη του τη ζωή ο Παύλος Φύσσας καθίσταται προτεραιότητα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ