ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος καιρός με συννεφιά την Κυριακή-Βροχές στα δυτικά και βόρεια

Αίθριος καιρός με συννεφιά την Κυριακή-Βροχές στα δυτικά και βόρεια
Eurokinissi

Γενικά αίθριος θα είναι και την Κυριακή ο καιρός, με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα δυτικά και βόρεια θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων η μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου ενδέχεται τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια θα είναι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ