Κατέρρευσαν σκαλωσιές σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου - Καταπλακώθηκαν πάνω από 20 οχήματα
Ισχυροί άνεμοι που «σάρωσαν» το νησί της Ρόδου την Τετάρτη (19/3) προκάλεσαν την κατάρρευση σκαλωσιών σε ξενοδοχείο που βρισκόταν υπό ανακαίνιση στην περιοχή του Νεοχωρίου.
Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο οι σκαλωσιές καταπλάκωσαν πάνω από 20 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο όπως μετέδωσε η rodiaki.

Οι σκαλωσιές που κατέρρευσαν σε ξενοδοχείο
DimokratikiΣτο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και η Τροχαία Ρόδου που απαγόρευσε την κυκλοφορία για πεζούς και οχήματα στην οδό Μανδηλαρά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου ξενοδοχείων «έχουν έχει ήδη ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης».
ΧΡΗΜΑ
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ήταν ένα είδους σοκ για την επιστημονική κοινότητα»: Το ατύχημα Τσερνόμπιλ και το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας
01:15
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ - Μέχρι πότε οι αιτήσεις
01:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ