Πάτρα: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατάλειψε 19χρονο μοτοσικλετιστή
Μηχανή μετά από τροχαίο
Βασίλης Παπαδόπουλος/EurokinissiΤροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεαρού οδηγού μοτοσικλέτας σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/03) στην πόλη της Πάτρας. Ο οδηγός του ΙΧ οχήματος που συγκρούστηκε με την μοτοσικλέτα έφυγε από το σημείο και αναζητείται.
Σύμφωνα με το tempo24, η τροχαία αναζητά ως υπαίτιο του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη λίγο πριν τις 2 μ.μ. στην οδό Μαιζώνος κοντά στην Γκότση, έναν οδηγό μαύρου αυτοκινήτου.
Το όχημα παρέσυρε δικυκλο που οδηγούσε 19χρονος με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί.
Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και περιέγραψαν το όχημα ώστε να εντοπιστεί και να ακινητοποιηθεί.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα δικυκλιστής διασώστης του είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Ερευνες διενεργεί η Τροχαία Πατρών.
Ειδική άδεια μητρότητας: Θετές μητέρες στις νέες δικαιούχους - Τι ισχύει για την εποχική απασχόληση
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Οι καταβολές έως τις 31 Ιουλίου
00:30
Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί και αρκετοί τραυματίες ύστερα από επίθεση ενόπλων
23:59
Βυθίστηκε ταχύπλοο μετά από πυρκαγιά στη Μονεμβασιά
23:49