«Τέλος» σε χάρτινα εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΘ από τον Ιούλιο
Λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη
MotionTeam /EurokinissiΚανονικά θα συνεχιστεί για τους επόμενους τρεις μήνες, δηλαδή τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο η διάθεση των κλασικών, χάρτινων καρτών απεριορίστων διαδρομών με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, καθώς και τα παλαιού τύπου χάρτινα εισιτήρια.
Σκοπός είναι υπάρξει επαρκές χρονικό διάστημα για να λειτουργήσει πλήρως το νέο σύστημα κομίστρου.
Με τον τρόπο αυτό, στην τρίμηνη μεταβατική περίοδο προσαρμογής των μηχανημάτων έκδοσης και πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων κομίστρου, το επιβατικό κοινό δεν θα αντιμετωπίζει προβλήματα εύρεσης εισιτηρίων.
Ο ΟΑΣΘ, υπενθυμίζει ότι τα κλασικά, χάρτινα εισιτήρια διατίθενται σε περισσότερα από 750 καταστήματα – σημεία λιανικής πώλησης σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, ο Οργανισμός απευθύνει έκκληση στους επιβάτες να αγοράζουν το εισιτήριό τους πριν την επιβίβασή τους στα λεωφορεία.
Ταυτόχρονα, η διάθεση καρτών απεριορίστων διαδρομών για τον μήνα Απρίλιο έχει αρχίσει ήδη στα 16 εκδοτήρια του ΟΑΣΘ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άλλα 150 ηλεκτρικά λεωφορεία μέχρι το 2027 στη Θεσσαλονίκη
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
Διπλωματία σε δύο μέτωπα: Σημείο επαφής μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Νέες συνομιλίες για ΗΠΑ και Ιράν
23:57
Πικρία Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν, οι ΗΠΑ «δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία»
23:56
Αίγιο: Μία σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό δύο νεαρών σε μπαρ από ομάδα 30 κουκουλοφόρων
23:45