Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα ο 60χρονος οδηγός
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΜία νεκρή κι ένας σοβαρά τραυματίας ήταν ο απολογισμός σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, που σημειώθηκε στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Κολχικού, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 60χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
Απογευματινές ώρες χθες (21-03-2025), στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Κολχικού, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 60χρονος άντρας. Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας οδηγού και ο βαρύς τραυματισμός του δεύτερου οδηγού, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 60χρονος άντρας στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, αφού του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη - Mία νεκρή, ένας σοβαρά τραυματίας
Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτικό βίντεο καταγράφει μεθυσμένη και χωρίς δίπλωμα οδηγό να πέφτει σε αγροτικό
Σαουδική Αραβία: Συνετρίβη ελικόπτερο που ανήκε στον πετρελαϊκό κολοσσό Aramco - 14 νεκροί
15:16
Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλιξεπτωτιστές που θα έκαναν το πρώτο άλμα - Tουλάχιστον 11 νεκροί
14:58
Ροδόπη: Διασωληνωμένος 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Τον επανέφερε ναυαγοσώστης
14:55
Οι δημοσκοπικές «βεβαιότητες» και το ισχυρό σενάριο της επιστροφής στον δικομματισμό του 2019
14:48