Έκτακτη σύσκεψη ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ για την αποφυγή blackout το Πάσχα - Επί τάπητος μέτρα
Πυλώνες ηλεκτρικού ρεύματος
UnsplashΈκτατκη σύσκεψη για την αποφυγή blackout το Πάσχα, πραγματοποιείται σήμερα (26/03) με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο της ΡΑΑΕΥ και εκπροσώπους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ. Στην συνάντηση δεν αποκλείται να συζητηθεί η λήψη έκτακτων μέτρων όπως πρόγραμμα περικοπών ενέργειας.
Η έκτακτη σύσκεψη της ομάδας διαχείρισης κρίσεων με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο του τομέα ενέργειας της ΡΑΑΕΥ Δημήτρη Φούρλαρη, συγκαλείται σήμερα, προκειμένου να αξιολογηθεί η υφιστάμενη κατάσταση, και να χαραχθεί ο οδικός χάρτης για το κρίσιμο εορταστικό τετραήμερο (από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα).
Επίσης θα γίνει επικαιροποίηση των φορτίων και θα οργανωθούν οι περικοπές προκειμένου το σύστημα να λειτουργήσει ανεπηρέαστο και να μην βάλλει σε δοκιμασία τους καταναλωτές.
SPONSORED
Coca Cola Τρία Έψιλον: Αυτή είναι η νέα μεγάλη επένδυση που έρχεται μετά τη γραμμή στο Σχηματάρι
09:29
Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στη Μαλάτια της Τουρκίας - Αισθητός σε πολλές περιοχές
09:25
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 20χρονος που ξυλοκόπησε τον ξάδελφό του με άλλα πέντε άτομα
09:18
Πίνακας του Πόλοκ πωλήθηκε για 181 εκατ. δολάρια – Μια από τις ακριβότερες πωλήσεις όλων των εποχών
09:10