Μετέφερε 3,5 κιλά κοκαΐνη σε παιδικά βιβλία
Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Την ώρα που ερευνούσαν τις αποσκευές μιας 21χρονης από τη Βενεζουέλα, διαπίστωσαν ότι μετέφερε 3,5 κιλά κοκαΐνη σε παιδικά βιβλία.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη, που αφίχθη αεροπορικώς στην Αθήνα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, μέσω Ζυρίχης, φέρεται ότι μετέφερε στην αποσκευή της 12 συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους περίπου 3,5 κιλών, επιμελώς κρυμμένες στα εξώφυλλα έξι παιδικών βιβλίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ειδικότερα κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Aναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα - Δείτε τους πίνακες
01:00
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι Επαναληπτικές εξετάσεις - Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ΕΠΑΛ
00:30
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58
Ρωσική τράπεζα στο πακέτο κυρώσεων των ΗΠΑ για το Ιράν: «Στήριζε οικονομικά το καθεστώς»
23:49