Εξαφάνιση 51χρονου στο κέντρο της Αθήνας - Συναγερμός στις Αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Συναγερμός σήμανε για την εξαφάνιση ενός 51χρονου από την περιοχή της Ομόνοιας στην Αθήνα την Τετάρτη (25/3).
Πρόκειται για τον Σ.Δ., όπως ανακοίνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο 51χρονος έχει ύψος 1,70μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο μπουφάν.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.
Πυροβολισμοί στο Παρίσι: Παγιδευμένο με φιάλες υγραερίου το διαμέρισμα του δράστη
21:13
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι 30 Οκτωβρίου - Καταβολές άνω των δύο δισ.
21:04
Σύγκρουση οχημάτων στην Αττική Οδό - Μεγάλες καθυστερήσεις στο ύψος της Κηφισίας
20:55
Basketgate: Μάρτυρες «καίνε» διαιτητές και Λιόλιο - Τα 5.000 στις τουαλέτες, η αποβολή Γιαννάκη
20:44