Χανιά: Χειροπέδες σε δύο υγειονομικούς υπαλλήλους για εικονικούς ελέγχους - Εκβίαζαν καταστηματάρχες
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/Φωτογραφία αρχείουΔύο υπάλληλοι της Περιφέρειας στα Χανιά είνα στα χέρια των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία έστηναν εικονικούς ελέγχους σε καταστήματα και ζητούσαν χρήματα από τους ιδιοκτήτες.
Οι καταγγελίες που έφτασαν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφεραν ότι οι υπάλληλοι πήγαιναν σε εστιατορία, καφετέριες και οποιαδήποτε άλλα καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος και εκβιαστικά ζητούσαν χρήματα.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ ενημερώθηκαν οι τοπικές δικαστικές αρχές και εκδόθηκαν εντάλματα εντάλματα σύλληψή τους.
Αυτή την ώρα γίνονται κατ' οίκον έρευνες και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο ντοκουμέντο της συμμορίας που έκλεβε αλυσίδες από επιβάτες στα Μέσα Μεταφοράς
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη Τούρκος της συμμορίας των Ντάλτονς στη Θεσσαλονίκη
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Τα Burger King® επίσημα στην Αθήνα!
16:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Aυτά είναι τα διαβιβαστικά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλή για τις νέες δικογραφίες (pics)
16:18
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Λίντσεϊ Μπάκιγχαμ δέχθηκε επίθεση από γυναίκα στη Σάντα Μόνικα
16:09
ΚΟΣΜΟΣ
Αμπού Ντάμπι: Δώδεκα τραυματίες από θραύσματα έπειτα από αναχαίτιση drone
15:59
ΕΛΛΑΔΑ