Φωτιά πήρε η ψηλότερη νεροτσουλήθρα του Άμπου Ντάμπι - Φλόγες και πυκνοί καπνοί
Από τη φωτιά που ξέσπασε σε πάρκο στο Άμπου Ντάμπι
Youdube/screen grabΣτις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα Παρασκευή (28/3) η ψηλότερη νεροτσουλήθρα στο υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας Yas Waterworld, στο νησί Yas του Άμπου Ντάμπι.
Πυκνός μαύρος καπνός κατέκλυσε το νησί, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα των Εμιράτων, ενώ η ψηλότερη νεροτσουλήθρα καταστρεφόταν από τη φωτιά. Οι αιτίες της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστες προς το παρόν, ωστόσο στο πάρκο γινόταν εργασίες επέκτασης.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν γρήγορα στην πυρκαγιά. Η αστυνομία του Άμπου Ντάμπι απέκλεισε τις διαδρομές γύρω από την περιοχή του θεματικού πάρκου.
Η αστυνομία του Άμπου Ντάμπι ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έσβησε τη φωτιά και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
«Η φωτιά δεν προκάλεσε τραυματισμούς και κατασβέστηκε επιτυχώς».
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00