Σύλληψη δύο υπαλλήλων του υγειονομικού στην Κρήτη - Εκβίαζαν καταστηματάρχες με πρόστιμα
Στην σύλληψη δύο υγειονομικών υπαλλήλων, που έπαιρναν «φακελάκι» για να μην βεβαιώσουν πρόστιμα σε χώρους εστίασης, προχώρησαν οι Αρχές στην Κρήτη κατά την διάρκεια επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής (28/3).
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δύο υπάλληλοι, που υπηρετούν στην Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Χανίων, κατηγορούνται ότι προσέγγιζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων στα οποία διαπίστωναν παραβάσεις.
Τους ζητούσαν χρηματικά ποσά προκειμένου να μην βεβαιώσουν τις παραβάσεις αυτές που προέβλεπαν πολύ μεγαλύτερα πρόστιμα, ενώ έκαναν και προσχηματικούς ελέγχους.
Μέχρι στιγμής έχουν διαπιστωθεί έξι περιπτώσεις χρηματισμού σε βάρος των υπαλλήλων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση τους θα γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Ένας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι
21:04
«Μάγκες το νου σας, προσεκτικά»: Νέοι διάλογοι για τα «κεράσματα» της Pizza Fan
20:57
Basketgate: Η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων
20:46
Πλοίο με 79 επιβάτες επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτμου λόγω μηχανικής βλάβης
20:36