Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Βροχερός ο καιρός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με κόκκινη προειδοποίηση. Σύμφωνα με αυτό, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως και το πρωί της Τετάρτης (02-04-25) στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας.
Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα:
Α. Στις Κυκλάδες από το μεσημέρι της Δευτέρας (31-03-25) μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).
Β. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου - Ικαρίας - Χίου) από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως και το απόγευμα της Τρίτης (01-04-25).
Γ. Στα Δωδεκάνησα την Τρίτη (01-04-25) από τις πρώτες πρωινές έως και τις βραδινές ώρες.
Δ. Στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).
Ε. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρώτες ώρες της Τρίτης (01-04-25) έως και το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Έκτακτο επίδομα Πάσχα: Ανοιχτά όλα τα σενάρια - Ποιοι θα το λάβουν
03:00
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ποιοι οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις
02:00
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αύξηση στη μισθοδοσία Απριλίου
01:00
Επίδομα Παιδιού: Πότε σταματούν οι αιτήσεις - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30