Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκαν τους υπάλληλους της ΔΕΗ και έκλεψαν 200.000 ευρώ από 82χρονη
Περιπολικό της Aστυνομίας
EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΠροσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, τέσσερις επιτήδειοι μπήκαν σε διαμέρισμα 82χρονης στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, απ' όπου, με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου και καταγγέλθηκε από την παθούσα στις Αρχές. Κατόπιν ερευνών, αστυνομικοί της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαριλάου - Αναλήψεως κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, 24 έως 36 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται για τα περαιτέρω στην αρμόδια εισαγγελία πρωτοδικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Η κυβέρνηση νομοθετεί με βάση το συμφέρον της χώρας - Δεκτό κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο
16:47
ΚΟΣΜΟΣ
«Ντόναλντ, σε ικετεύω»: Ο Τραμπ εξέθεσε δημόσια τον Μακρόν αποκαλύπτοντας μεταξύ τους συνομιλία
16:47
ΚΟΣΜΟΣ
Ο αμερικανικός στρατός κατέλαβε και δεύτερο δεξαμενόπλοιο σε διεθνή ύδατα
16:46
ΕΛΛΑΔΑ
Αινιγματική ανάρτηση Παπαδόπουλου: «Πάλι πέσαμε σε σεισμική άπνοια»
16:37
ΚΟΣΜΟΣ