Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Μεσολόγγι - Οι δράστες κράτησαν ομήρους τους υπαλλήλους για 15 λεπτά
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ
astynomia.Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα του Μεσολογγίου σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (04/04) με τους δράστες να κρατούν τους υπαλλήλους ομήρους έως ότι ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και να αρπάζουν μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η ένοπλη ληστεία σύμφωνα με το pelopnews έγινε σε τράπεζα στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου στις 10:20 με τους δύο δράστες να εισβάλλουν στο υποκατάστημα της τράπεζας και με την απειλή όπλων απαίτησαν χρήματα και διέφυγαν από το σημέιο με μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές ακινητοποίησαν τους υπαλληλους κρατώντας τους ομήρους για 15 λεπτά, όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 200.000 ευρώ.
Σε εξέλιξη είναι κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων δραστών οι οποίοι φορούσαν κουκούλες καλύπτοντας τα πρόσωπα τους.
ΔΟΕ: Θα χρειαστούν μήνες για να επιστρέψει η ροή ενέργειας στα προπολεμικά επίπεδα
16:06
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις - Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού (pics & vid)
16:02
Νίκαια: Συνελήφθη 23χρονος που διακινούσε κροτίδες – Εντοπίστηκαν και ναυτικές φωτοβολίδες
15:53
Σκωτία: Συνελήφθησαν για κατασκοπεία τα άτομα που προσπάθησαν να εισβάλουν στη βρετανική βάση
15:50