Λαμία: Καταγγελία για βιασμό μαθήτριας από 20χρονο ερευνούν οι αρχές
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών Λαμίας, βρίσκεται καταγγελία για βιασμό μαθήτριας από 20χρονο.
Σύμφωνα με το Lamiareport η καταγγελία ασέλγειας σε βάρος ανήλικης μαθήτριας, που έγινε από τη μητέρα του φερόμενου θύματος, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές το τελευταίο 24ωρο.
Το κορίτσι την Τετάρτη (2/4/25) φέρεται να εξομολογήθηκε στη μητέρα της ότι, 20χρονος, Αλβανικής υπηκοότητας, το προηγούμενο Σάββατο την παρέσυρε και προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος της χωρίς τη θέλησή της.
Την ίδια ημέρα η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας, που ανέλαβε την προανάκριση.
Το περιστατικό ερευνάται προκειμένου να αποκαλυφθεί αν όντως και με ποιον τρόπο ο 20χρονος κατάφερε να ασελγήσει στην ανήλικη.
Στις 24/4 ανοίγει το πρόγραμμα «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
01:00
ΔΥΠΑ: Από 20 Απριλίου αιτήσεις για επιδότηση έως 14.220 ευρώ - Ποιους αφορά
00:30
ΑΕΚ - Βαγιεκάνο 3-1: Η ΑΕΚ άγγιξε το θαύμα και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες
23:58
Σε ισχύ η 10ήμερη εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Τα «φώτα» στρέφονται στο «ντιλ» ΗΠΑ - Ιράν
23:54