Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα - Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισίας και Κηφισό
Μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας έφερε η καταρρακτώδης βροχή που βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρια της Παρασκευής (4/4), με τα οχήματα στις λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.
Ειδικότερα, προβλήματα εντοπίζονται στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από την Εκάλη μέχρι και το κέντρο της Αθήνας.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται και ο Κηφισός από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης που συνεχίζει για Αθηνών- Θεσσαλονίκης προς το Αιγάλεω.
Την ίδια ώρα, σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας.
Στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα καθυστερήσεις παρατηρούνται 25'-30' από Πεντέλης έως Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία), 10'-15' από Κάντζα έως Μαραθώνος.
Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο παρατηρούνται καθυστερήσεις 10'-15' από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, 10'-15' στην έξοδο για Λαμία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
Θρίλερ στην Πιερία: Βρέθηκε σορός μέσα σε φλεγόμενο όχημα - Ερευνώνται όλα τα σενάρια
11:53
Η συγκινητική ανοιχτή επιστολή του Ρίκι Μάρτιν για την επιτυχία του Bad Bunny στα Grammys
11:52
Ο σμήναρχος κατάσκοπος συνελήφθη λίγο πριν στείλει «πακέτο» με κρίσιμες πληροφορίες: Το προφίλ του, η ομολογία και το «ειδικό λογισμικό»
11:51
Ορεστιάδα: Εν αναμονή μεγάλου όγκου υδάτων σε Έβρο και Άρδα - Συστάσεις στους πολίτες
11:42