Τα δραματικά λεπτά της διάσωσης των χειριστών του ελικοπτέρου που κατέπεσε
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η διάσωση των δύο χειριστών του στρατιωτικού ελικοπτέρου Απάτσι που κατέπεσε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης.
Φύλακας-άγγελος για τους δύο χειριστές του ελικοπτέρου ήταν ένα στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων, καθώς ο ένας από τους δύο χειριστές βρέθηκε για λίγο μεταξύ ζωής και θανάτου.
Το ελικόπτερο έπεσε σε απόσταση 30 μέτρων από την παραλία Βρασνών-Σταυρού. Ο ένας χειριστής κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο ο δεύτερος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν μπόρεσε. Ίσως να είχε χάσει τις αισθήσεις του. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά. Πάνω από το σημείο στο οποίο είχε βυθιστεί το ελικόπτερο, έφθασε ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων.
Ένας από αυτούς βούτηξε και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει και τον δεύτερο χειριστή και να τον βγάλει στην επιφάνεια.
Ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου και χρειάστηκε άμεση ιατρική βοήθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αναφέρει το militaire.gr.
Σημειώνεται ότι και οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου, μεταφέρθηκαν στο 424΄ ΣΝΘ για τις απαραίτητες εξετάσεις.
SPONSORED
Ανείσπρακτα ενοίκια και έξωση με εξώδικο - Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο καθεστώς
05:00
Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου
04:00
Ποια η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων - Ποια είναι τα 10 sos
03:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Τι πρέπει να γνωρίζετε
02:00