Να καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών
Την καταβολή συντάξεων και επιδομάτων πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, με στόχο να κινηθεί η αγορά ζητά, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Η ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών:
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά από την κυβέρνηση να καταβληθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα του Απριλίου κατ’ εξαίρεση νωρίτερα, πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί άμεσα η αγορά.
Ιδιαίτερα τα δώρα που θα προσφέρουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες στα εγγόνια τους, καθώς και γενικότερα τα δώρα ενόψει των εορτών, αναμένεται να δώσουν μια σημαντική ώθηση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Η έγκαιρη καταβολή των χρημάτων θα ενισχύσει την κατανάλωση και θα βοηθήσει στην τόνωση της αγοράς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Ανάσα» από τον πασχαλινό τζίρο περιμένει το λιανεμπόριο
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Η FSB απέτρεψε «τρομοκρατική επίθεση» σε εγκατάσταση της Transneft
17:24
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: Λεπτό προς λεπτό η επικοινωνία του μοιραίου αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου
17:21
ΕΛΛΑΔΑ
Ισχυρές καταιγίδες στην Αττική: Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Πού εντοπίζονται προβλήματα
17:13
ΕΛΛΑΔΑ
Λήστεψαν ανήλικους για να πάρουν τα χρήματα από τα κάλαντα - Τρία περιστατικά στην Αθήνα
17:03
ΧΡΗΜΑ