Γαστούνη Ηλείας: Ληστές ξήλωσαν ΑΤΜ με αγροτικό, το «φόρτωσαν» και εξαφανίστηκαν
Θρασύτατη ληστεία στην Γαστούνης Ηλείας, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τους δράστες να «ξηλώνουν» το αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών, να το φορτώνουν σε αγροτικό και να εξαφανίζονται.
Σύμφωνα με το patrisnews, λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι προσέγγισαν το κατάστημα που βρισκόταν τοποθετημένο το ΑΤΜ, με αγροτικό αυτοκίνητο και χωρίς να χάσουν χρόνο, το χρησιμοποίησαν σαν πολιορκητικό κριό.

Το κατάστημα που ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ
patrisnewsΈσπασαν την τζαμαρία, έδεσαν το ΑΤΜ, το έσυραν με το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να πάρει είδηση κανείς. Το χτύπημα φαίνεται να ήταν καλά οργανωμένο και εκτελέστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει άγνωστο το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν οι δράστες.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ωστόσο οι δράστες – όπως και σε προηγούμενα χτυπήματα στην περιοχή – φαίνεται να γνώριζαν πώς να διαφύγουν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ΑΤΜ στην Ηλεία μπαίνει στο στόχαστρο των δραστών με τις Αρχές -και σε αυτή την περίπτωση να αναζητούν υλικά από κάμερες ασφαλείας καθώς και στοιχεία προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στα ίχνη των κακοποιών.
ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18-29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
00:30
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40